Loader

Σκορδόψωμο με μαγιονέζα και μυρωδικά

2013-07-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

6φέτες μπαγιάτικο ψωμί

1κ.σ.βούτυρο

3κ.σ.μαγιονέζα

1/2φλ.γκούντα

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.βασιλικός ξερός

1/2κ.γλ.ρίγανη

1σκελ.σκόρδο λιωμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη μαγιονέζα,το σκόρδο,το αλατοπίπερο, το τυρί και τα μυρωδικά και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αλείφουμε με αυτό το μείγμα τις φέτες ψωμιού και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10-12 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *