Loader

Σκορδαλιά ροζ

2015-03-18
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

25/3/15

Σκορδαλιά ρόζ πολύ εύκολα. Απλά συμπληρώνουμε λίγο ζωμό παντζαριών. Αλλάζει αμέσως το χρώμα και δίνει εκπληκτική νότα στη γεύση.

rozskordalia (1) rozskordalia (4)

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο χωρίς τη φύτρα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ξύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ζωμό παντζαριών
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Μουλιάζουμε και στραγγίζουμε καλά το ψωμί. Το βάζουμε στο multi μαζί με το ξύδι, το λάδι, το σκόρδο και λίγο αλατοπίπερο.

Βήμα 2

Τα χτυπάμε καλά και συμπληρώνουμε το ζωμό παντζαριών και λάδι, αν χρειάζεται. Χτυπάμε ξανά να ροζίσει το μείγμα μας και το μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *