Loader

Σκορδάτο mac ‘n cheese με κοτόπουλο

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

200γρ.ριγκατόνι

100γρ.τυρί κρέμα

3κ.σ.γάλα

1/2φλ.τσένταρ τριμμένο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.σ.βούτυρο

1στήθος κοτόπουλου ψημένο και ψιλ/νο

Αλατοπίπερο

1κλωνάρι δενδρολίβανο ,τα φύλλα του

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε στην ίδια κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να μαλακώσει το τυρί κρέμα. Προσθέτουμε και τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *