Loader

Σκορδάτο μοσχάρι με μουστάρδα και κρέμα γάλακτος

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:40 ω
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1φλ.κρασί  λευκό
200ml κρέμα γάλακτος
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
2κ.σ.θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε άλλα 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις το απορροφήσει λίγο συμπληρώνουμε νερό να καλύψει το κρέας μας ένα δάχτυλο παραπάνω. Αφήνουμε να σιγοβράσει 1 μισή ώρα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ρίχνουμε τη μουστάρδα 10 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αφού έχει μείνει ήδη το φαγητό μας με το ζουμάκι του. Αφήνουμε άλλα 10 λεπτά στη φωτιά, κατεβάζουμε και σερβίρουμε με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *