Loader

Σκορδάτα μπαστουνοψωμάκια

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

350γρ.αλεύρι

50γρ.σιμιγδάλι χονδρό

200ml νερό

3κ.σ.λάδι

1κ.γλ.αλάτι

1κ.σ.θυμάρι

1πρέζα ζάχαρη

3σκελ.σκόρδο λιωμένες

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, το θυμάρι, τη ζάχαρη και το σκόρδο. Κάνουμε μια λακκούβα και ρίχνουμε το λάδι και το νερό. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε μια σχεδόν λεία ζύμη. Πλάθουμε μπαστουνάκια μήκους περίπου 15 εκατοστών και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά Τρώγονται ζεστά ή κρύα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *