Loader

Σαργός με πάστα μυρωδικών

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 60λ
Βαθμολογία

(4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

2σαργοί 300-400γρ. ο ένας
Λάδι
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ
3κ.σ.λάδι
2κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο τα φυλλαράκια
1σκελ.σκόρδο
Αλάτι
Κόκκοι πιπέρι
1/3από το ματσάκι μαιντανός

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε όλα τα υλικά για την πάστα μυρωδικών στο multi και τα πολτοποιούμε. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα την κοιλιά του ψαριού και το τοποθετούμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμέο φούρνο στους 190c για 1 ώρα. Σερβίρουμε το ψαράκι ζεστό με μπόλικο χυμό λεμονιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *