Loader

Σαργός με πάστα μυρωδικών

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2σαργοί 300-400γρ. ο ένας
Λάδι
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ
3κ.σ.λάδι
2κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο τα φυλλαράκια
1σκελ.σκόρδο
Αλάτι
Κόκκοι πιπέρι
1/3από το ματσάκι μαιντανός

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά για την πάστα μυρωδικών στο multi και τα πολτοποιούμε. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα την κοιλιά του ψαριού και το τοποθετούμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμέο φούρνο στους 190c για 1 ώρα. Σερβίρουμε το ψαράκι ζεστό με μπόλικο χυμό λεμονιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *