Loader

Σαλάτα με φακές,σπαράγγια και μυρωδικά

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

200γρ.φακές βρασμένες
4-5 σπαράγγια από βάζο
4κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
4κ.σ.βασιλικός ψιλ/νος
5κ.σ.ξύδι από λευκό κρασί
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλ/νο
4κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
3αυγά βραστά

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι,τα αρωματικά και το αλατοπίπερο, Το αφήνουμε στην άκρη να αρωματιστεί το λάδι. Μόλις είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε βάζουμε τις φακές σε ένα μπωλ και περιχύνουμε με το λάδι που ετοιμάσαμε. Ανακατεύουμε και στολίζουμε με τα αυγά κομμένα και τα σπαράγγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.