Loader

Σάντουιτς με χοιρινό μπριζολάκι

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  


1 ψωμάκι τσιαπάτα
1 χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο
1κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ.σ.μαγιονέζα
2 φέτες έμενταλ
Αλατοπίπερο
Λάδι για το το τηγάνι
1 αγγουράκι τουρσί σε φέτες κατά μήκος
1 φέτα καπνιστό ζαμπόν

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με τη μουστάρδα και την απλώνουμε στις 2 πλευρές του ψωμιού.\ Ψήνουμε το μπριζολάκι σε αντικολλητικό και από τις 2 πλευρές.με λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε το έμενταλ επίσης στις 2 πλευρές του ψωμιού και πάνω στην κάτω πλευρά ακουμπάμε το μπριζολάκι , το ζαμπόν και το αγγουράκι. Το κλείνουμε και το ψήνουμε 7-8 λεπτά στην τοστιέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *