Loader

Ρύζι φουρνιστό με κρέας

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

700γρ.κρέας χοιρινό κομμάτι
1κρεμμύδι τριμμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
3φλ.ζωμός κρέατος
1λ.ρύζι γλασέ

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κρέας μας στη γάστρα, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι ,λάδι και το ζωμό. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 220C για 1 ώρα. Κατόπιν ρίχνουμε το ρύζι και το απλώνουμε να πάει παντού. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε άλλη μια ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα. Δέκα λεπτά πριν κλείσουμε τη φωτιά ,ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε το κρέας μας να πάρει λίγο χρώμα.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *