Loader

Ρύζι με λουκάνικα στο φούρνο

2013-07-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1λουκάνικο χωριάτικο
1/2κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κλωναράκι θυμάρι
1μικρή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 ½ φλ.ρύζι βρασμένο (εγώ χρησιμοποίησα αυτό που περίσσεψε από το χθεσινό φαγάκι μας)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες και το αφήνουμε 4-5 λεπτά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το ρύζι, αλατοπίπερο και τα φυλλαράκι από το θυμάρι. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Διασκορπίζουμε τις ντομάτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό , αλλά και κρύο τρώγεται ευχάριστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.