Loader

Ρόκα με ροκφόρ αχλάδι και καραμελωμένα αμύγδαλα

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

 

1ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη

1μεγάλο αχλάδι κομμένο σε φέτες

1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1/4φλ.καραμελωμένα αμύγδαλα

100γρ.ροκφόρ θρυμματισμένο

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

1/3φλ.λάδι

1κ.σ.μουστάρδα Dijon

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.ζάχαρη

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

4κ.σ.ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε σαλατιέρα ή βαθύ πιάτο τη ρόκα και από πάνω διασκορπίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακινούμε πολύ καλά σε βάζο με καπάκι όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.