Loader

Ρυζοσαλάτα με ζαμπόν και λαχανικά

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ. ρύζι μακρύκοκκο
½ φλ. ζαμπόν ψιλ/νο
1 φλ. ανάμικτα κατ. Λαχανικά βρασμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλ/νο
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
3κ.σ. πεκορίνο τριμμένο ή σε κύβους
3κ.σ. λάδι
1κ.σ. χυμό λεμόνι
1κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
1κ.σ. μαιντανός ψιλ/νος
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε κατσαρολάκι βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό και σε άλλο τα λαχανικά μας. Τα στραγγίζετε και τα 2 και τα βάζετε σε μπώλ. Προσθέτετε το κρεμμυδάκι, την ντομάτα, το τυρί, τον μαιντανό και το ζαμπόν. Αλατοπιπερώνετε. Σε ένα βαζάκι ανακατεύετε καλά το λάδι με το λεμόνι και τη μουστάρδα και το περιχύνετε στη σαλάτα. Την ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.