Loader

Ρυζοσαλάτα με ζαμπόν και λαχανικά

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1φλ. ρύζι μακρύκοκκο
½ φλ. ζαμπόν ψιλ/νο
1 φλ. ανάμικτα κατ. Λαχανικά βρασμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλ/νο
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
3κ.σ. πεκορίνο τριμμένο ή σε κύβους
3κ.σ. λάδι
1κ.σ. χυμό λεμόνι
1κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
1κ.σ. μαιντανός ψιλ/νος
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε κατσαρολάκι βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό και σε άλλο τα λαχανικά μας. Τα στραγγίζετε και τα 2 και τα βάζετε σε μπώλ. Προσθέτετε το κρεμμυδάκι, την ντομάτα, το τυρί, τον μαιντανό και το ζαμπόν. Αλατοπιπερώνετε. Σε ένα βαζάκι ανακατεύετε καλά το λάδι με το λεμόνι και τη μουστάρδα και το περιχύνετε στη σαλάτα. Την ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *