Loader

Ρολό ψαριού γεμιστό

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:10 ω
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

4φιλέτα ψαριού
4ντοματίνια κομμένα στη μέση
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ
Λάδι
Μέλι
Χυμός λεμόνι
1κλωνάρι θυμάρι τα φυλαράκια του
1κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Λάδι
Χυμός λεμόνι
Ξύσμα λεμονιού
1σκελ.σκόρδο
2κρεμμυδάκια φρέσκα
2κ.σ.μαιντανός
2κ.σ.άνιθος
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα μπολ και περιχύνουμε με όλα τα υλικά για το μαρινάρισμα. Τα φυλάμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά για την επικάλυψη στο multi και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό σε ένα βαθύ πιάτο και βουτάμε μέσα τα φιλέτα. Βάζουμε σε κάθε φιλέτο από ένα ντοματίνι και το κάνουμε ρόλό που κλείνουμε με μια οοδοοντογλυφίδα. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και την κλείνουμε καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά με βραστά λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *