Loader

Ριγκατόνι με πικάντικο κιμά

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

400γρ.ριγκατόνι
2κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
300 γρ.κιμάς μοσχαρίσιος
1κ.σ. δενδρολίβανο
Αλατοπίπερο
½ πιπεριά καυτερή αποξηραμένη
½ κ.γλ κόλιανρο κοπανισμένο
400ml χυμός ντομάτας
Πεκορίνο τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας. Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε εκεί το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε να μην σβωλιάσει. Ρίχνουμε τη σάλτσα και λίγο νεράκι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πιπερίτσα, τον κόλιανδρο και το δενδρολίβανο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά , περίπου 30 -35 λεπτά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με το τυράκι μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.