Loader

Ριγκατόνι με λιαστή ντομάτα κοτόπουλο και βασιλικό

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250gr.ριγκατόνι
1κ.σ.βούτυρο
1κ.σ.λάδι
4λιαστές ντομάτες
1κρεμμύδι
1κ.σ.βασιλικός αλατοπίπερο
2κ.σ.μουστάρδα
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1φλ.κοτόπουλο ψημένο και ψιλ/νο
Παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμάρικα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το κρεμμύδι και τις λιαστές ντομάτες στο multi να πολτοποιηθούν ελαφρά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι τις λιαστές ντομάτες, τα μανιτάρια και το κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε με το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να μαλακώσουν λίγο τα υλικά και ρίχνουμε τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *