Loader

Ριγκατόνι με κολοκυθάκια και μέντα

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1πακ.ριγκατόνι
2κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια
2πιπεριές τσίλι ψιλ/νες
1χούφτα μέντα κομμένη με τα χέρια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
2κ.σ.κύβος κρέατος ή λαχανικών σε ρευστή μορφή

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε τις πιπερίτσες και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το κύβο και ελάχιστο νερό και αφήνουμε να σιγοψηθούν 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα ριγκατόνι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και την μέντα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.