Loader

Ρεβύθια στιφάδο με λεμόνι και κύμινο

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμό 1 λεμονιού

1κ.γλ.κύμινο

1φλ.κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα

1μεγάλη ντομάτα τριμμένη

4φλ.νερό

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια του στιφάδο και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Μαγειρεύουμε τα ρεβύθια για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβύθια και να χυλώσει η σούπα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *