Loader

Ρεβύθια στιφάδο με λεμόνι και κύμινο

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμό 1 λεμονιού

1κ.γλ.κύμινο

1φλ.κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα

1μεγάλη ντομάτα τριμμένη

4φλ.νερό

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια του στιφάδο και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Μαγειρεύουμε τα ρεβύθια για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβύθια και να χυλώσει η σούπα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *