Loader

Πρόβειο στη γάστρα με φέτα Λάρισας

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:45 ω
  • Έτοιμο σε: 2:05 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κιλό παϊδάκια από πρόβειο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο  σε φέτες

20ντοματίνια ολόκληρα

1φλ.φέτα Λάρισας θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα παϊδάκια στη γάστρα και από πάνω διασκορπίζουμε το κρεμμύδι και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το λάδι. Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και το βάζουμε με κλειστό καπάκι το φούρνο στους 200C για 1 ώρα και 30 λεπτά. Βγάζουμε το καπάκι και ψήνουμε άλλα 15 λεπτά να πάρουν χρώμα. Τα μεταφέρουμε όλα σε πιατέλα και διασκορπίζουμε από πάνω τη φέτα. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *