Loader

Πρωτότυπο στρογγυλό φρατζολάκι με γέμιση

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

3 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1στρογγυλό φρατζολάκι όχι πολύ ξεροψημένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο

1/3φλ.βουτυρο λιωμένο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι το φρατζολάκι σαν σκάκι χωρίς να πάει μέχρι κάτω το μαχαίρι. Το ακουμπάμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο που το έχουμε βάλει σε ταψάκι. Πιέζουμε προσεχτικά με τα χέρια και κουτάλι το τυρί να γεμίσει τα ανοίγματα που δημιουργήσαμε. Εντωμεταξύ σοτάρουμε σε αντικολλητικό με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και το διασκορπίζουμε πάνω στο φρατζολάκι φροντίζοντας να μπούν και λίγο στα ανοίγματα του ψωμιού. Περιχύνουμε με το βούτυρο και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Το βάζουμε σε πιάτο, ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *