Loader

Πρωτότυπο στρογγυλό φρατζολάκι με γέμιση

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1στρογγυλό φρατζολάκι όχι πολύ ξεροψημένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο

1/3φλ.βουτυρο λιωμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι το φρατζολάκι σαν σκάκι χωρίς να πάει μέχρι κάτω το μαχαίρι. Το ακουμπάμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο που το έχουμε βάλει σε ταψάκι. Πιέζουμε προσεχτικά με τα χέρια και κουτάλι το τυρί να γεμίσει τα ανοίγματα που δημιουργήσαμε. Εντωμεταξύ σοτάρουμε σε αντικολλητικό με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και το διασκορπίζουμε πάνω στο φρατζολάκι φροντίζοντας να μπούν και λίγο στα ανοίγματα του ψωμιού. Περιχύνουμε με το βούτυρο και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Το βάζουμε σε πιάτο, ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *