Loader

Πρασάτο καλάμαρι

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

20 μικρά καλαμαράκια καθαρισμένα ολόκληρα
2πράσα κομμένα σε ροδέλες
1κρεμμύδι σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
1/2φλ.λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα πράσα. Σβήνουμε με το κρασί και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού. Ρίχνουμε μέσα τα καλαμαράκια και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε νερό να τα καλύψει και σιγοβράζουμε 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν τα καλαμαράκια και να μεινουν με τη σαλτσούλα τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *