Loader

Πράσινα φασολάκια με λιαστές ντομάτες pesto

2014-11-30
  • Yield: 1 μεγάλο φλιτζάνι
  • Prep Time: 15λ
  • Ready In: 25λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

3/12/14

Πράσινα φασολάκια με λιαστές ντομάτες pesto. Ένα πράσινο pesto για να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά ή σαν άλειμμα σε φρεσκοψημένο ψωμί.

boardbeanpesto (1) boardbeanpesto (6)

Ingredients

  • 200gr. Βρασμένα πράσινα φασολάκια
  • 3-4 λιαστές ντομάτες
  • ¼ του φλιτζανιού κουκουνάρι καβουρδισμένο ή ωμό
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • ¼ του φλιτζανιού φύλλα βασιλικού
  • Αλατοπίπερο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή όσο χρειαστεί

Method

Step 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία κρέμα, όχι πουρέ. Συμπληρώνουμε αν χρειάζεται επιπλέον λάδι αν θέλουμε πιο ρευστό μείγμα και δοκιμάζουμε για επιπλέον αλατοπίπερο.

Step 2

Το σερβίρουμε σαν οποιοδήποτε πεστο και φυλάμε όσο περισσέψει στο ψυγείο, καλύπτοντας την επιφάνεια με λίγο λάδι για 2-3 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *