Πουρές σπανάκι
2013-06-07- Κουζίνα:Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 20λ
- Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
1/2 κιλό σπανάκι
4 πατάτες
2 κλωναράκια σέλινο
Αλάτι
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε, τις βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι για περίπου 20 λεπτά και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Πλένουμε το σπανάκι, το στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι και ψιλοκόβουμε το σέλινο. Στο ίδιο κατσαρολάκι που βράσαμε τις πατάτες, ζεματίζουμε το σπανάκι και το σέλινο και τα στραγγίζουμε. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τις πατάτες, προσθέτουμε το σέλινο, το σπανάκι, αλάτι και ανακατεύουμε έως ότου ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.