Loader

Πολύ καυτερά tacos με γαλοπούλα

2014-11-17
tacosveryhot (2)tacosveryhot (4)tacosveryhot (5)tacosveryhot (6)tacosveryhot (7)
  • Ποσότητα 4 tacos
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 25λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

5 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

22/11/14

Πολύ καυτερά tacos με γαλοπούλα στο μενού μας σήμερα κι όποιος αντέξει.Με πιπεριές habaneros από το μπαλκόνι μας ή ότι καυτερό διαθέτουμε ή προτιμάμε. Εγώ έκλαψα από το κάψιμο, αλλά το ευχαριστήθηκα. Εσείς θα δοκιμάσετε τις αντοχές σας; Τα καυτερά, αν τα αντέχετε, κάνουν καλό. Επιταχύνουν τον μεταβολισμό λέει ή απλά κάνουμε πολύ ώρα μέχρι να ξαναβάλουμε κάτι στο στόμα σας, λόγω του καψίματος και άρα αδυνατίζουμε.

tacosveryhot (1) tacosveryhot (3)

Συστατικά

  • 4 πίτες για tacos
  • 200gr. Φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1μέτριο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένη
  • 1-2 Πιπεριές habaneros πολύ ψιλοκομμένες ή ότι πικάντικο προτιμάμε
  • ½ κουταλιά του γλυκού κύμινο
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού πάπρικα
  • Αλατοπίπερο
  • 250ml μπύρα
  • Μαρούλι, ντομάτα, αβοκάντο, τυρί , salsa , κ.λ.π. για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι με καπάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και αμέσως μετά τα κομμάτια της γαλοπούλας. Ρίχνουμε την πιπεριά και πασπαλίζουμε με το κύμινο και την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε.

Βήμα2

Προσθέτουμε την μπύρα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να απορροφηθεί η μπύρα.

Βήμα3

Μόλις το μείγμα κρυώσει ελαφρά, το μοιράζουμε στα πιτάκια και προσθέτουμε ότι υλικά προτιμάμε για το σερβίρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *