Loader

Πολύχρωμο σνακ με ζαμπόν, λαχανικά και αυγά

2013-07-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2κ.σ.λάδι

1μέτριο πράσο

2μέτριες πατάτες

1κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

2/3φλ.ζαμπόν

Αλατοπίπερο

2αυγά

Φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο αντικολλητικό και ρίχνουμε το πράσο, τις πατάτες και την πιπεριά. Μόλις αρχίζουν να μαλακώνουμε προσθέτουμε και το ζαμπόν. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μεταφέρουμε το φαγητό σε πιάτο και στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε τα αυγά. Όταν είναι έτοιμα τα ακουμπάμε όμορφα πάνω στα υπόλοιπα υλικά, πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως με ψωμάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.