Loader

Πολύχρωμο σνακ με ζαμπόν, λαχανικά και αυγά

2013-07-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2κ.σ.λάδι

1μέτριο πράσο

2μέτριες πατάτες

1κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

2/3φλ.ζαμπόν

Αλατοπίπερο

2αυγά

Φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο αντικολλητικό και ρίχνουμε το πράσο, τις πατάτες και την πιπεριά. Μόλις αρχίζουν να μαλακώνουμε προσθέτουμε και το ζαμπόν. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μεταφέρουμε το φαγητό σε πιάτο και στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε τα αυγά. Όταν είναι έτοιμα τα ακουμπάμε όμορφα πάνω στα υπόλοιπα υλικά, πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως με ψωμάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *