Loader

Πλιγούρι με πιπεριές και γραβιέρα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

5πιπεριές πράσινες ψιλ/νες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2/3φλ.πλιγούρι

Αλατοπίπερο

2φλ.ζωμός λαχανικών

 

 

120γρ.γραβιέρα κομμένη σε κύβους (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν. Ρίχνουμε το πλιγούρι και το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά άλλα 10 λεπτά, κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτάκια. Σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω κύβους από το τυράκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.