Loader

Πλιγουρόσουπα κοκκινιστή

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.χυμός ντομάτας

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

2ντομάτες χοντροκομμένες

1κ.γλ.βασιλικός ξερός

1κ.γλ.κόλιαντρος κοπανισμένος

1κ.γλ.δυόσμος ξερός

1λίτρο νερό

1 ½ φλ.πλιγούρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τις φρέσκιες ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το νερό. Πασπαλίζουμε με τον κόλιαντρο, τον βασιλικό και τον δυόσμο και βράζουμε για 20 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε το πλιγούρι και συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 10 λεπτά. Το σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα με θρυμματισμένη φέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *