Loader

Πιτάκια με κατσικίσιο τυρί και προσούτο

2013-06-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2πακ.φύλλο χωριάτικο για πίτες
1κ.σ.θυμάρι
150γρ.προσούτο
200γρ.κατσικίσιο τυρί σε κορμό

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε σε ροδέλες μεσαίου μεγέθους το τυρί. Κόβουμε και τα φύλλα στα 4 και πασπαλίζουμε κάθε τετράγωνο θυμάρι. Απλώνουμε από πάνω από μια φέτα προσούτο και μια ροδέλα τυριού. Το κλείνουμε σε τριγωνάκι ή πακετάκι ή ότι σχήμα σας αρέσει. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 16-17 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *