Loader

Πιτάκια θαλασσινών

2013-06-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

200 γραμμ. καβούρια από κονσέρβα

στραγγισμένα και κομματιασμένα με πιρούνι

150 γραμμ. γαρίδες, κομμένες σε κομμάτια

3 κουταλιές κρέμα γάλακτος

50 γραμμ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι

125 γραμμ. καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 κουταλάκια καυτερή σος για θαλασσινά

2 σταγόνες ταμπάσκο

2 κουταλάκια χυμός λεμονιού

Αλάτι, Πιπέρι

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ για το φύλλο

12 έτοιμα φύλλα κρούστας

4 κουταλιές μαργαρίνη λιωμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο. Ανακατεύετε σε μπολ τα υλικά της γέμισης. Κόβετε ένα φύλλο κρούστας σε τρεις λωρίδες ίσου πάχους. Τις αλείφετε με μαργαρίνη. Τοποθετείτε τη μία λωρίδα πάνω στην άλλη ώστε να φαίνονται σαν μια λωρίδα. Βάζετε μια κουταλιά από τη γέμιση στη μία άκρη, διπλώνετε και τις τρεις λωρίδες μαζί. Αλείφετε με επιπλέον μαργαρίνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *