Loader

Πιπεριές γεμιστές για ούζο

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

6πιπεριές κέρατο καθαρισμένες από τα σπόρια

1φλ.ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.γλυκάνισο κοπανισμένο

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1αυγό

Λάδι

Την ψίχα από 2 φέτες ψωμί

Φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο με το αυγό, το αλατοπίπερο, τον γλυκάνισο και τον μαϊντανό. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τις πιπεριές και στο τελείωμα πιέζουμε λίγο από την ψίχα του ψωμιού για να μην βγει η γέμιση. Τις ακουμπάμε σε ένα ταψάκι και τις ραντίζουμε με λίγο λάδι. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Τις σερβίρουμε ζεστές ή κρύες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *