Πιπεριές γεμιστά με ρύζι και μανιτάρια
2013-06-03- Κουζίνα:Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
4πιπεριές χρωματιστές
1 ½ φλ.ρύζι βρασμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1κ.γλ.θυμάρι
1κ.γλ.βασιλικός
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
2αυγά χτυπημένα
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό να βράζει και τοποθετούμε μέσα τις πιπεριές για 3-4 λεπτά. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ. Χαράζουμε το καπάκι από τις πιπεριές και βγάζουμε τα σπόρια τους. Γεμίζουμε με το μείγμα ρυζιού που ετοιμάσαμε και κλείνουμε τις πιπεριές με το καπάκι τους. Τις αλατίζουμε ελαφρά και τις ραντίζουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε σε πορθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου.