Loader

Πιπεριές γεμιστά με ρύζι και μανιτάρια

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4πιπεριές χρωματιστές
1 ½ φλ.ρύζι βρασμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1κ.γλ.θυμάρι
1κ.γλ.βασιλικός
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
2αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό να βράζει και τοποθετούμε μέσα τις πιπεριές για 3-4 λεπτά. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ. Χαράζουμε το καπάκι από τις πιπεριές και βγάζουμε τα σπόρια τους. Γεμίζουμε με το μείγμα ρυζιού που ετοιμάσαμε και κλείνουμε τις πιπεριές με το καπάκι τους. Τις αλατίζουμε ελαφρά και τις ραντίζουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε σε πορθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.