Loader

Πικάντικο τουρλού στο τηγάνι

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες

4πιπεριές κέρατο κομμένες σε χοντρές ροδέλες

1καυτερή πιπερίτσα πολύ ψιλ/νη

2ντομάτες κομμένες σε κυβάκια μαζί με τα υγρά τους

2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

1/4φλ.λάδι

1/2φλ.νερό

Αλατοπίπερο

Φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τις πιπεριές για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 40 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά. Σερβίρουμε το φαγητού ζεστό ή κρύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *