Loader

Πικάντικο σνακ με μπέικον και φέτα

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4φέτες χωριάτικο ψωμί, όχι πολύ χοντρές

4φέτες μπέικον

4-5ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες

4κομμάτια φέτα σε όχι πολύ χοντρή φέτα

Λάδι

Φρέσκος βασιλικός

1/4κ.γλ.μπούκοβο

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψήνουμε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το φυλάμε στην άκρη ,σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και το ζεσταίνουμε. Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού και από τις 2 πλευρές, ίσα να πάρει χρώμα. Τις ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψάκι και από πάνω τοποθετούμε 1 φέτα μπέικον, 2-3 ροδέλες ντομάτας και 1 κομμάτι τυρί φέτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 7-8 λεπτά, να χρυσίσει το τυρί. Μεταφέρουμε τις φέτες σε πιάτο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το φρέσκο βασιλικό για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.