Loader

Πικάντικο σκουμπρί παρολίγον πλακί

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2σκουμπριά καθαρισμένα περίπου 900γρ. και τα 2
Λάδι
2σκελ.σκόρδο κομμένες σε φετάκια
1καυτερή πιπεριά
3σταγόνες Tabasco
2φύλλα δάφνης
15ντοματίνια ολόκληρα
1κλωνάρι θυμάρι φρέσκο
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ψάρια μας μέσα σε ταψί και γεμίζουμε την κοιλίτσα τους με τα φετάκια από το σκόρδο. Αραδιάζουμε στο ταψί τα ντοματίνια και ρίχνουμε τα φύλλα δάφνης και την καυτερή πιπεριά. Μέσα σε βάζο με καπάκι βάζουμε λάδι, αλατοπίπερο, το Tabasco και τα φυλλαράκια από το θυμάρι και το ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τα ψάρια και ένα ποτήρι νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά αν τα θέλετε τραγανά αλλιώς 30 λεπτά είναι μια χαρά. Σερβίρουμε τα ψάρια με ζουμάκι από το ταψί και βρασμένα λαχανικά ή τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *