Loader

Πικάντικο κοκκινιστό μοσχάρι με πιπεριές Φλωρίνης

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1 1/2φλ.χυμός ντομάτας
1κ.γλ.μπούκοβο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πρέζα ζάχαρη
5πιπεριές Φλωρίνης ολόκληρες
1ποτ.κρασιού κόκκινο κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ανακατεούουμε να σωταριστούν όλα μαζί. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε,πασπαλίζουμε το μπούκοβο και τη ζάχαρη και ρίχνουμε τις πιπεριές. Συμπηρώνουμε νεράκι να καλύψουμε το κρέας και σιγοβράζουμε περίπου 1 ½ ώρα. Σερβίρουμε με ρυζάκι και σε κάθε πιάτο από μια πιπεριά μαζί με τη σάλτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *