Loader

Πικάντικο κοκκινιστό κοτόπουλο με γιαούρτι

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1πιπεριά τσίλι ψιλ/νη
1κ.γλ.κύμινο
1κ.γλ.κόλιαντρος κοπανισμένος
1 1/2φλ.σάλτσα ντομάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.γιαούρτι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε βαθιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε τη σάλτσα και νεράκι να καλύψουμε το κοτοπουλάκι. Αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε την πιπερίτσα και πασπαλίζουμε με τον κόλιαντρο και το κύμινο. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα και σερβίρουμε με ρυζάκι και 1 κουταλιά γιαούρτι σε κάθε πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *