Loader

Πικάντικη ρεβυθάδα γάστρας

2013-07-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Εγώ έβαλα και μερικά light μπιφτεκάκια για να πάρουν περισσότερο γεύση από το κρέας τα ρεβύθια.

Συστατικά  

 

 

2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς και ελαφρά βρασμένα

1κ.γλ.μουστάρδα

2φύλλα δάφνης

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.γλυκάνισος

1/4κ.γλ. κανέλα

3γαρύφαλλα

1κ.γλ.τσίλι σκόνη

1κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

1/4κ.γλ.κουρκουμάς

15ντοματίνια κομμένα στη μέση

1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1/2κ.γλ.ginger σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ρεβύθια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα ντοματίνια μέσα στη γάστρα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά καθώς και ένα ποτήρι νερό. Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι της γάστρας. Ψήνουμε στους 220C για 1 ώρα μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά και να χυλώσουν τα ρεβύθια. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *