Loader

Πικάντικες τηγανητές μελιτζάνες με φέτα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Λάδι για το τηγάνισμα

1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.κύμινο

1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1/2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1πρέζα πιπέρι καγιέν

1/3κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες σε καυτό λάδι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις μεταφέρουμε σε πιατέλα. Ανακατεύουμε το αλατοπίπερο, το καγιέν, το σκόρδο, το κύμινο και τον κόλιαντρο και πασπαλίζουμε τις μελιτζάνες. Διασκορπίζουμε από πάνω τα φρέσκα κρεμμύδια, τον δυόσμο και τη φέτα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *