Loader

Πικάντικες τηγανητές μελιτζάνες με φέτα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Λάδι για το τηγάνισμα

1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.κύμινο

1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1/2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1πρέζα πιπέρι καγιέν

1/3κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες σε καυτό λάδι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις μεταφέρουμε σε πιατέλα. Ανακατεύουμε το αλατοπίπερο, το καγιέν, το σκόρδο, το κύμινο και τον κόλιαντρο και πασπαλίζουμε τις μελιτζάνες. Διασκορπίζουμε από πάνω τα φρέσκα κρεμμύδια, τον δυόσμο και τη φέτα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *