Loader

Πατατόπιτα της στιγμής

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3 πατάτες κομμένες για τηγάνισμα *

1/2 κρεμμύδι & 1/2 ντομάτα ψιλ/να

3 φέτες ζαμπόν

1/2 ποτήρι γάλα

2 αυγά χτυπημένα

1φλ.γκούντα τριμμένο

ελαιόλαδο

αλατοπίπερο    πάπρικα(προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Λαδώνω ένα πυρεξάκι και αδειάζω μέσα τα υλικά μου όλα ανακατεμένα εκτός από το τυράκι. Περιχύνω με ελάχιστο λαδάκι ακόμα και πασπαλίζω με πάπρικα. Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c για 20-25 λεπτά.Πασπαλίζω με το γκούντα και φουρνίζω για άλλα 10 λεπτά. Καλή σας επιτυχία! Tips: *Με τις πατατούλες που είχα καθαρίσει την προηγούμενη μέρα για να τηγανίσω και τελικά δεν τηγάνισα ποτε....έγινε θαύμα μεζεδάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *