Loader

Πασχαλινή σαλάτα 2015

2015-04-06
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

11/4/15

Πασχαλινή σαλάτα 2015 γιατί κάθε χρόνο μου αρέσει στις γιορτές να βρίσκω μια σαλάτα που να γίνεται σήμα κατατεθέν για πολύ καιρό!

eastersld (3) eastersld (4)

Συστατικά

  • 4 μέτρια παντζάρια τριμμένα
  • 2 μεγάλα καρότα τριμμένα
  • 3 φλιτζάνια λάχανο ψιλοκομμένο
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • Χυμό από 2 λεμόνια ή όσο μας αρέσει
  • 4 κουταλιές της σούπας μαύρες σταφίδες
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Πασατέμπο και ηλιόσπορος, ψίχα για το σερβίρισμα
  • 1/3 του φλιτζανιού chives ή φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ το λάχανο, τα καρότα, τα ντοματίνια, τα παντζάρια, τη μαγιονέζα και αλατοπίπερο.

Βήμα 2

Ραντίζουμε με το λάδι και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε πολύ καλά. Την φυλάμε σκεπασμένη στο ψυγείο για 1-2 ώρες ή όλο το βράδυ.

Βήμα 3

Την επόμενη μέρα την μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος και διασκορπίζουμε από πάνω τα chives , τον πασατέμπο και τον ηλιόσπορο για να σερβίρουμε. Αν θέλουμε ραντίζουμε με λίγο επιπλέον λάδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *