Loader

Παντζαρόσουπα με φρέσκια ρίγανη

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

400γρ.παντζάρια καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους

1μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους

2κλωνάρια φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φλ.ζωμός λαχανικών

Στραγγιστό γιαούρτι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι την πατάτα και τα παντζάρια. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ρίγανη. Ρίχνουμε το ζωμό κι αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα περνάμε από το multi. Μεταφέρουμε τη σούπα πάλι στην κατσαρόλα και τη βάζουμε να πάρει μια βράση. Ανακατεύουμε και τη σερβίρουμε ζεστή ή χλιαρή με 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *