Loader

Παντζαροσαλάτα με φέτα και γαλοπούλα

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3παντζάρια βρασμένα και ψιλ/να

1μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1/3φλ.γαλοπούλα ή κάποιο ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια

100γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια

αλατοπίπερο

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

2κ.σ.λάδι

Χυμό 1 λεμονιού

2κ.σ.μαγιονέζα ή γιαούρτι ή ανάμικτο

Μαϊντανός ψιλ/νος για το σερβίρισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ τα παντζάρια ,τη γαλοπούλα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και την φέτα. Ρίχνουμε πάνω τους το λάδι, το χυμό λεμονιού, αλατοπίπερο και τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε πιάτο ή μπολ πασπαλίζοντας με μπόλικο μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *