Loader

Πανσετάκια teriyaki

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

 

6πανσέτες χοιρινές

1/4φλ.λάδι

1/4φλ.soya sauce

1/4φλ.teriyaki sauce

1κ.σ.ξύδι

Αλαοπίπερο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

3κ.σ.κέτσαπ

 

Φρέσκο κρεμμύδι και σουσάμι για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ με καπάκι τις πανσέτες και ρίχνουμε από πάνω το λάδι, την σόγια και την teriyaki sauce, το σκόρδο, την κέτσαπ και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε λίγο με τα χέρια και τα φυλάμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά αλείφοντας πολλές φορές με το μείγμα της μαρινάδας και από τις 2 πλευρές. Σερβίρουμε τα πανσετάκια ζεστά διασκορπίζοντας από πάνω φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *