Loader

Πανσετάκια στο φούρνο με μανιτάρια και πιπεριές

2013-06-11
  • Servings: 3
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 60λ
  • Ready In: 1:20 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

12πανσέτες χοιρινές

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι ψιλ/νο

1 ½ φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

1ποτήρι λευκό κρασί

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Method

Step 1

Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε ελαφρά τις πανσέτες κι από τις 2 πλευρές. Τις μεταφέρουμε σε ταψάκι και προσθέτουμε λίγο λάδι στο τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε και κλείνουμε τη φωτιά. Τα μεταφέρουμε στο ταψί με τις πανσέτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά, 20 λεπτά από κάθε πλευρά. Τις σερβίρουμε ζεστές με τα λαχανικά του ταψιού και άλλο συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *