Loader

Πίτσα “εις ύψος”

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1δόση ζύμη για πίτσα

Λάδι

2φλ.ανάμικτα λαχανικά βρασμένα

1φλ.διάφορα αλλαντικά ψιλ/να

1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο

Αλατοπίπερο

1κ.σ.ξερός βασιλικός

1φλ.κέτσαπ

5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση

Οδηγίες

Βήμα 1

Μοιράζουμε τη ζύμη στα 2 και λαδώνουμε 2 ταψάκια με βαθιά τοιχώματα. Απλώνουμε μέσα τη ζύμη και αλείφουμε την κέτσαπ. Ανακατεύουμε τα ανάμικτα λαχανικά με τα αλλαντικά, αλατοπίπερο και το βασιλικό. Το μοιράζουμε στα ταψάκια και από πάνω μοιράζουμε το τυρί. Διασκορπίζουμε τα ντοματίνια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 30 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια. Ξεφορμάρουμε τις πίτσες και σερβίρουμε αμέσως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *