Loader

Πίτα φριτάτα με ζαμπόν και μυρωδικά

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2τορτίγιες μεγάλες

3αυγά χτυπημένα

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κρεμμύδια φρέσκα

1κ.γ.πιπέρι καγιέν ή πάπρικα

1/4φλ.γάλα

2/3φλ.τυριά διάφορα τριμμένα

2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

1/3φλ.ζαμπόν ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το γάλα ,το ζαμπόν τα τυριά και τον άνιθο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το καγιέν. Ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε 2 ταψάκια και βάζουμε μέσα τις πίτες. Μοιράζουμε το μείγμα αυγών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-20 περίπου. Το σερβίρουμε ζεστό κι αν θέλομε την κόβουμε στα 4 σαν ατομική πίτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *