Loader

Πένες με μανούρι,αρακά,πιπεριά και άνιθο

2013-08-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


500γρ.πένες
4κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης από βάζο,ψιλ/νες
1φλ.αρακάς
1ποτήρι κρασιού,λευκό κρασί
1/2ματσάκι άνιθος
150γρ.μανούρι σε κυβάκια
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε αντκολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι,τις πιπεριές και τον αρακά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε άνιθο. Μόλις απορροφήσει τα υγρά του κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μανούρι. Ανακατεύουμε και αναμιγνύουμε με τις πένες μας. Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο πασπαλίζοντας τριγύρω λίγο άνιθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *