Loader

Ο χαλβάς του μπακάλη με μήλα στο φούρνο

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1/2κιλό χαλβάς του μπακάλη κομμένο σε φέτες όχι πολύ χοντρές
Κανέλα
1μήλο κομμένο σε φέτες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε μέσα σε2 φύλλα αλουμινόχαρτο τις φέτες του μήλου. Από πάνω ακουμπάμε τα κομμάτια του χαλβά. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και το βάζουμμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο ή πάνω στα ξύλα στο τζάκι. Κατόπιν ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, το πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *