Loader

Ο χαλβάς του μπακάλη με μήλα στο φούρνο

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2κιλό χαλβάς του μπακάλη κομμένο σε φέτες όχι πολύ χοντρές
Κανέλα
1μήλο κομμένο σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε μέσα σε2 φύλλα αλουμινόχαρτο τις φέτες του μήλου. Από πάνω ακουμπάμε τα κομμάτια του χαλβά. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και το βάζουμμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο ή πάνω στα ξύλα στο τζάκι. Κατόπιν ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, το πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *