Loader

Ομελέτα πίτα με καλοκαιρινά λαχανικά και φέτα

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Καλαμποκόπιτα με χόρτα και ανθότυρο

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

 

1κολοκυθάκι τριμμένο

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

1/2 φλ.καλαμπόκι

1πιπεριά κόκκινη ψιλ/νη

3αυγά χτυπημένα

Αλατοπίπερο

2/3φλ.αλεύρι

2/3φλ.γάλα

1φλ.φέτα θρυμματισμένη

1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καλά όλα τα υλικά με τελευταίο το αλεύρι. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *