Loader

Ομελέτα πίτα με καλοκαιρινά λαχανικά και φέτα

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

1κολοκυθάκι τριμμένο

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

1/2 φλ.καλαμπόκι

1πιπεριά κόκκινη ψιλ/νη

3αυγά χτυπημένα

Αλατοπίπερο

2/3φλ.αλεύρι

2/3φλ.γάλα

1φλ.φέτα θρυμματισμένη

1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καλά όλα τα υλικά με τελευταίο το αλεύρι. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *