Loader

Ομελέτα με τηγανιτές πατάτες

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

3αυγά χτυπημένα
Λάδι για το τηγάνι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1/2φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1μερίδα πατάτες τηγανητές

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ τα αυγά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών. Ψήνουμε καλά και από τις 2 πλευρές προσέχοντας όταν γυρίζουμε την ομελέτα μας να μην σπάσει. Αν σας είναι δύσκολο χρησιμοποιήστε βοηθητικά ένα πιάτο. Σερβίρουμε την ομελέτα μας ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *