Loader

Ομελέτα με τηγανιτές πατάτες

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

3αυγά χτυπημένα
Λάδι για το τηγάνι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1/2φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1μερίδα πατάτες τηγανητές

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ τα αυγά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών. Ψήνουμε καλά και από τις 2 πλευρές προσέχοντας όταν γυρίζουμε την ομελέτα μας να μην σπάσει. Αν σας είναι δύσκολο χρησιμοποιήστε βοηθητικά ένα πιάτο. Σερβίρουμε την ομελέτα μας ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *