Loader

Ομελέτα με μανούρι σαλάμι μπύρας και πράσινες ελιές

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4αυγά χτυπημένα

2ντομάτες κομμένες σε κυβάκια

Λάδι

2 φέτες σαλάμι μπύρας

Αλατοπίπερο

3κ.σ.γάλα

8πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλ/νες

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

100γρ.μανούρι θρυμματισμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα την ομελέτα. Ψήνουμε 4-5 λεπτά και την γυρνάμε από την άλλη πλευρά με τη βοήθεια σπάτουλας ή ενός πιάτου. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με πλούσια φρέσκια σαλάτα και αν θέλουμε μια τηγανιά πατάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.